### THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL, ACCRA

# BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION FOR SCHOOL CANDIDATES, 2024

## **FINAL TIMETABLE**

DATE	SUBJECT CODE	SUBJECT/PAPER	DURATION	TIME
Monday, 8 <sup>th</sup> July, 2024	001/2	English Language 2 (Essay)	1 hour 10 minutes	9.00 a.m. – 10.10 a.m.
	001/1	English Language 1 (Objective)	50 minutes	10.10 a.m. – 11.00 a.m.
	022/2	Religious and Moral Education 2 (Essay)	1 hour	1.00 p.m 2.00 p.m.
	022/1	Religious and Moral Education 1 (Objective)	45 minutes	2.00 p.m. – 2.45 p.m.
Tuesday, 9 <sup>th</sup> July, 2024	034/2	Science 2 (Essay)	1 hour 25 minutes	9.00 a.m. – 10.25 a.m.
	034/1	Science 1 (Objective)	45 minutes	10.25 a.m. – 11.10 a.m.
	071/2	Computing (Essay)	1 hour 15 minutes	1.00 p.m. – 2.15 p.m.
	071/1	Computing (Objective)	45 minutes	2.15 p.m. – 3.00 p.m.
Wednesday, 10 <sup>th</sup> July, 2024	020/2	Social Studies 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m 10.00 a.m.
	020/1	Social Studies 1 (Objective)	45 minutes	10.00 a.m. – 10.45 a.m.
	041/2	Creative Art & Design 2 (Essay)	1 hour 15 minutes	1.00 p.m. – 2.15 p.m.
	041/1	Creative Art & Design 1 (Objective)	40 minutes	2.15 p.m. – 2.55 p.m.
Thursday, 11 <sup>th</sup> July, 2024	030/2	Mathematics 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m. – 10.00 a.m.
	030/1	Mathematics 1 (Objective)	1 hour	10.00 a.m. – 11.00 a.m.
	003/2-013/2	Ghanaian Language 2 (Essay)	1 hour 10 minutes	1.00 p.m. – 2.10 p.m.
	003/1-013/1	Ghanaian Language 1 (Objective)	50 minutes	2.10 p.m. – 3.00 p.m.
Friday, 12 <sup>th</sup> July, 2024	002/2	French 2 (Essay)	45 minutes	9.00 a.m. – 9.45 a.m.
	002/1	French 1 (Objective)	1 hour	9.45 a.m. – 10.45 a.m.
	040/2	Career Technology 2 (Essay)	1 hour 15 minutes	1.00 p.m. – 2.15 p.m.
	040/1	Career Technology 1 (Objective)	50 minutes	2.15 p.m. – 3.05 p.m.
Monday, 15 <sup>th</sup> July, 2024	014/2	Arabic 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m. – 10.00 a.m.
	014/1	Arabic 1 (Objective)	45 minutes	10.00 a.m. – 10.45 a.m.

### **NOTES**

1. Both papers for each Subject are to be taken at one sitting without break.

## 2. DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE

Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

#### 3. EXTRA TIME FOR VISUALLY AND HEARING IMPAIRED CANDIDATES

Candidates with visual and hearing impairments are to be allowed an additional 50% of the time allotted to other candidates.

WAEC, ACCRA MARCH 2024

